THE BEST SIDE OF نیلینگ

The best Side of نیلینگ

The best Side of نیلینگ

Blog Article

در این حالت، هنگامی که نیروهای درون سیستم بیشتر از مقاومت مجاز (در تمام یا قسمتی از سیستم) می‌شود، گسیختگی رخ می‌دهد.

ساخت‌وساز در مقیاس صنعتی و غیر صنعتی همواره چالش‌ها و مشکلات متعددی به همراه داشته اما استفاده از تکنولوژی‌های مختلف می‌تواند بسیاری از این چالش‌ها و مشکلات را کم و رفع کند. یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که در زمان ساخت‌وسازها خصوصاً زمان گودبرداری، خاک‌برداری و … ریزش مواد و مصالح مختلف است. امروزه از روش‌ها و راهکارهای مختلفی همچون انکراژ، اجرای شمع، سپر کوبی، سازه نگهبان خرپایی و … برای مهار گذاری، پایدارسازی و تثبیت دیواره‌های مختلف سازه‌ها استفاده می‌شود.

در این مقاله، به بررسی جامع نیلینگ، ازجمله معرفی این روش، مراحل اجرای آن و همچنین بررسی مزایا و معایب این سازه نگهبان می‌پردازیم.

لازم به ذکر است که عرض منطقه گودبرداری باید به گونه‌ای باشد که تمامی تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز برای اجرای این روش به راحتی در محل مناسب قرار گیرند و فرایند مورد نیاز انجام شود.

نیلینگ در گودبرداری یکی از روش‌های اصلی به شمار می‌آید که جهت مقاوم سازی و پایدار کردن سازه (به خصوص درزمان‌ و پروژه‌های کوتاه مدت) استفاده می‌شود.

با ادامه حفاری در مرحله دوم، سطح احتمالی لغزش از قسمت تحتانی فاز دوم حفاری عبور می نماید. با اجرای شاتکریت مرحله بعد، لایه شاتکریت اجرا شده با شاتکریت مرحله اول یکپارچه شده و جابجایی‌های بعدی موجب انتقال بارهای بیشتر به میخ‌های ردیف و تولید تنش در میخ خاک‌های ردیف دوم می‌شود.

این اقدامات به‌منظور افزایش اتصال محکم بین میلگرد و دیواره بتن و همچنین جلوگیری از مشکلات ممکن نظیر برش پانچ و سوراخ شدن بتن صورت می‌گیرد.

دستگاه ژنراتور برق، مسئول تولید و ارائه انرژی الکتریکی در فرآیند نیلینگ است. این وسیله به کمک یک موتور مخصوص که به سه حالت گازوئیلی، بنزینی و گازی ممکن است عمل کند، نیروی حرکتی را به برق تبدیل می‌کند.

گاهی در چند متر ابتدایی خاکبرداری به دلیل نزدیکی گود به خیابان و احتمال آسیب زدن به تاسیسات شهری یا احتمال ورود ??? ??? میخ‌ها به زیرزمین ساختمان‌های مجاور، اجرای عملیات نیلینگ (میخ کوبی) امکان پذیر نیست.

بعد از آنکه نیل‌ها یا میلگردها در داخل گمانه‌ها قرار داده شدند، نوبت به فیکس کردن آن‌ها خواهد رسید. برای فیکس کردن این میلگردها از دوغاب سیمان استفاده می‌شود. اطراف نیل‌ها با دوغاب سیمان پر می‌شود و به این صورت انرژی بین خاک و میلگرد بهتر انتقال داده خواهد شد.

در این مقاله تلاش بر این شد که درباره سازه نگهبان نیلینگ اطلاعاتی را خدمت شما ارائه دهیم. همچنین درباره نحوه‌ی اجرای این روش، مزایا و معایب و تفاوت این روش با روش انکراژ نیز صحبت کردیم.

در این مرحله خاک‌برداری و گودبرداری محل مورد نظر انجام می‌شود و لازم است که این حفاری از سمت بالا به سمت پایین و به‌صورت مرحله‌به‌مرحله انجام خواهد شد. عمق گودبرداری معمولاً در هر مرحله بین ۲ تا ۳ متر است گودبرداری به‌گونه‌ای انجام خواهد شد که خاک بتواند با توجه به تعداد گمانه‌ها و نوع خاک به مدت یک تا دو روز پایدار بماند.

ازآنجایی‌که نیلینگ در سطح آب زیرزمینی امکان‌پذیر نیست ابتدا باید آب موجود در خاک را از طریق زهکشی تخلیه کرد.

دسترسی سریعقیمت میلگردقیمت تیرآهنقیمت ورققیمت نبشی و ناودانی

Report this page